Opskrifter

Pasta med citrusrejer

Tirsdag, 14. august 2012af Redaktion
Aftensmad med lækker smag, og så er det tilmed en supernem ret!

(2 pers.)
20 min.

300 g tigerrejer
1 pk. frisk pasta
1 hakket skalotteløg
1 spsk. olie
2 spsk. snittet citrongræs
1 hakket chili
2 fed hakkede hvidløg
2 snack-peber i strimler
1 usprøjtet citron
1 usprøjtet lime
Salt og peber

Tilbehør
Revet parmesan og brød

Pil skallen af rejerne, men lad halespidserne sidde på og fjern den sorte streng. Kog pastaen i letsaltet vand i 3 min. Svits løgene i olien, tilsæt citrongræs, chili og hvidløg og lad det svitse med i 2 min. Tilsæt snack-peber og rejer og giv dem yderligere 2 min. Sænk varmen og tilsæt fintrevet skal fra citrusfrugterne og saften fra limefrugten. Smag til med salt og peber, vend pastaen i og server straks.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Sommersalat med tun og pasta
Pasta med tomat og tagetes
Pasta med champignon a la creme




Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop